PALVELUT

Kalevalainen jäsenkorjaus


Kalevalainen jäsenkorjaus on kokonaisvaltainen hoito, jossa tasapainotetaan kehoa parantamalla sidekudosten aineenvaihduntaa ja nivelien liikkuvuutta sekä lihaksia rentouttamalla. Se pohjautuu suomalaisiin kansanparannusmenetelmiin ja siitä saa tehokasta apua tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin, kuten kehon virheasennoista johtuviin kipuihin raajoissa, selässä, niska-hartia-alueella. Hoito on kivuton ja se alkaa jaloista ja etenee kineettisiä ketjuja päähän asti. Asiakas makaa hoitopöydällä pyyhkeen alla alusvaatteillaan ja osan ajasta istuu jakkaralla. 

Lisätietoja: Kansanlääkintäseura

Klassinen hieronta


Klassinen hieronta ja nivelten liikkuvuutta edistävä mobilisaatio ovat tehokasta ja turvallista kehonhuoltoa. Hieronta auttaa lihasjännityksiin, päänsärkyyn, urheilusta palautumiseen ja rentoutumiseen. Hierontaan ei kannata tulla kuumeessa tai muissa tulehdustiloissa eikä silloin, jos alaraajassa on laskimotukos.

Rentouttava päähieronta


Rentouttavassa päähieronnassa hoidetaan hartian, niskan ja pään alue. Asiakas istuu tuolilla vaatteet päällä. Hoito on rauhallinen ja kestää joko 30 tai 45 minuuttia. Päähieronta vähentää lihasjännitystä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Myös lymfakierto voimistuu ja huuhtoo epäpuhtauksia kehosta. Päähieronnasta voi saada apua uniongelmiin ja päänsärkyyn. Se lieventää stressiä ja selkeyttää ajatuksia.